Palvelut ja tuotteet

Palvelut

Tarjoan korjausompelua, mittatilausompelua ja tekstiilien muokkausta. Sivuiltani löydät hinnaston, jossa on joitain kiinteitä hintoja. Jos siitä ei löydy etsimääsi, niin otathan yhteyttä. Mittatilaustöistä on hyvä kysyä minulta hinta-arviota. 

Töitä otan vastaan arkisin klo 9-15 välillä ilman ajanvarausta, sen jälkeen iltaisin ajanvarauksella.  Työt valmistuvat pääsääntöisesti 2-14 päivässä, riippuen työn suuruudesta, asiakkaan tarpeesta ja jonosta. Aikataulusta sovin asiakaskohtaisesti, toiveet huomioon ottaen.

Tuothan vain puhtaita tekstiilejä korjattavaksi! 

Tämä on tärkeää työskentelyni ja vaatteen puhtaaksi saamisen kannalta, silittäessä lika pinttyy tekstiiliin. Ethän yritä auttaa minua purkamalla työtä valmiiksi, minun on hyvä nähdä saumarakenne alkuperäisenä, ja työt tulee purkaa oikeasta kohdasta. Näin vältytään turhalta työltä. Työn hinta ei muutu, vaikka saumoja olisi purettu.

Hinnat sisältävät alv 24% ja ne ovat ompelutyön hintoja, joihin sisältyy ompelulanka, mutta muut mahdolliset tarvikkeet lisätään hintaan. Minä hankin mielelläni puolestasi useimmat korjausompelun perustarvikkeet, joten sinun ei tarvitse niistä huolehtia.